Artikkelit

Made in Hong Finland

Julkaistu  26.11.2000    Kirjoittanut  Eero E. Karjalainen  
Made in Hong Finland Helsingin Sanomat 26.11.2000 "Kun televisiosta kuuluu sähähdys ja paksu savu pöllähti Arvi Lindin alta, päätin siirtyä japanilaiseen..."

Laatujohtaminen ja Six Sigma

Julkaistu  26.08.1999    Kirjoittanut  Eero E. Karjalainen  
Mitkä ovat keskeiset elementit onnistuneessa laatujohtamisessa - johtamisessa, jossa laatu ja yrityksen tulos on merkittävästi parempi kuin kilpailijoilla. Kaikki alkaa ylimmästä johdosta, joka ottaa laadun todella omakseen, rakentaa ja laajentaa liiketoimintasuunnitelmaansa laadun varaan ja määrittelee laadulle strategiset tavoitteet.

ASQ laatukonferenssi 1999 - Six Sigman lanseeraus

Julkaistu  05.05.1999    Kirjoittanut  Eero E. Karjalainen  
Konferenssissa Six Sigma Academy ja koko Six Sigma ajattelun luoja Mikel Harry esitteli laatupäällikön roolin uudessa valossa. Laatupäällikkö yhdessä laatuhevosensa "quality" kanssa kaitsee villin lännen tapaan laatukarjaansa (virheet) ja lassoaa hiehoja eli tekee rahaa parantamalla projekti projektilta laatua.

Six Sigma - Uuden millenniumin laatutavoite

Julkaistu  12.04.1999    Kirjoittanut  Eero E. Karjalainen  
1980-luvulla Philip Crosby esitti kirjassaan "Laatu on ilmaista" idean nollavirheestä. Idea oli hieno ja se ratkaisisi kaikki laatuongelmat mutta valitettavasti idean ja ratkaisun välillä oli ammottava aukko ja suuri kysymys: kuinka.
Edellinen 1...45678910 Seuraava

Kannattaa tutustua

Kirjallisuutta ja uusia ideoita

Siirry
verkkokauppaan www.laatutieto.fi

Meidät löydät