Artikkelit

Lean Six Sigma

Julkaistu  19.12.2005    Kirjoittanut  Antti Piirainen  
Mitä Lean Sigma tarkoittaa? Kuinka se poikkeaa Six Sigmasta? Mitä sillä saavutetaan?

Six Sigma tulevaisuuden mahdollisuus!

Julkaistu  26.08.2005    Kirjoittanut  Antti Piirainen  
Six Sigma on tällä hetkellä kansainvälisten laatuihmisten suurin mielenkiinnon aihe. Siitä kirjoitetaan paljon kirjoja sekä artikkeleita. Six Sigmasta on kirjoitettu lyhyessä ajassa yli kaksi sata kirjaa, eli enemmän kuin mistään muusta laatutekniikan aiheesta aikaisemmin samassa ajassa.

Black Belt projektien todelliset tuotot (päivitetty 1.2.2013)

Julkaistu  27.04.2005    Kirjoittanut  Antti Piirainen  
Nyt ensimmäistä kertaa näemme tässä laajuudessa julkaistuna Black Belt -projektien tuotot eri toimialoittain. iSixSigma Magazinen ensimmäisessä numerossa oli heidän tekemänsä selvitys, joka pohjautuu noin kahdeksansadan kyselyyn vastanneen yrityksen antamiin tietoihin. Artikkelissa oli esitelty yritysten saamat merkittävät rahalliset saavutukset Six Sigmalla sekä paljon muuta.

Mitä vikaa Six Sigmassa on?

Julkaistu  01.02.2005    Kirjoittanut  Antti Piirainen  
Mitä vikaa voisi olla virheiden ja ongelmien poistossa? Ajatuksessa ei ole mitään ongelmaa, mutta ongelmia näyttää olevan monessa muussa asiassa.

Älä hukkaa tulosta laatujärjestelmiin

Julkaistu  12.06.2002    Kirjoittanut  Eero E. Karjalainen  
Laatuongelmat ravistelevat teollisuuden, rakentamisen ja julkisen palvelun lohkoja. Nokiasta terveydenhoitoon ja hoivapalveluihin. Kukapa ei olisi jonoista kuullut...

Laadun vuosisata 2001-2100

Julkaistu  05.11.2001    Kirjoittanut  Eero E. Karjalainen  
Historiassa 1900-luku muistetaan tuottavuuden vuosisatana, kun taas 2000-luku tulee olemaan laadun vuosisata. Näin ennustaa tohtori Joseph M. Juran (s. 1904), laatuliikkeen isä, jonka ennusteisiin olemme tottuneet luottamaan. Miltä nyt alkava laadun vuosisata tulee näyttämään ja kuinka Juran perustelee väitettään? Laatu ei synny tyhjästä, ei myöskään laadun vuosisata.

Made in Hong Finland

Julkaistu  26.11.2000    Kirjoittanut  Eero E. Karjalainen  
Made in Hong Finland Helsingin Sanomat 26.11.2000 "Kun televisiosta kuuluu sähähdys ja paksu savu pöllähti Arvi Lindin alta, päätin siirtyä japanilaiseen..."

Kannattaa tutustua

Kirjallisuutta ja uusia ideoita

Siirry
verkkokauppaan www.laatutieto.fi

Meidät löydät